Popüler Cevap

2017 Vestiyer Modelleri

Kahverengi Aynalı Vestiyer

Evimizin en önemli köşelerinden biri olan 2017 vestiyer modelleri hakkında sizler için bir araştırma yaptık. Bir çok evde holl kısmında bulunan küçük bir dolap olan vestiyerin diğer adı portmanto olarak geçmektedir. Her sene farklı modeller ile karşımıza çıkan vestiyerler 2017 yılında bakalım ne gibi modelleri bulunuyor.

2017 Vestiyer Modelleri Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeli

  • Misafirlerinizin ve sizin eve ilk girdiğinde gördüğünü mobilyalarınız olduğu için renk ve modelin dikkat çekici ve moral verici olması şarttır.
  • Kullanış amacı mont ve palto gibi kıyafetler asmaktan ileri gitmemelidir, fazla kalabalık olması eve ilk girene evin dağınık olduğu duygusunu verir.
  • Evinizin diğer mobilya ve renkleriyle uyumlu olması şarttır. Çünkü aykırılık çok fark edilebilir.
  • Vestiyer modelleri bir çok hazır mobilya üreten sitelerde çok daha ucuza bilir fakat dikkat edilmesi gereken nokta montajın kendilerine mi ait yoksa sizin tarafınızdan mı yapılacağı kesinlikle sorulmalıdır. Eğer demonte gelecekse piyasa ile ayni para vermek saçmalıktır.
  • Ayni modeli serbest marangozlar da daha ucuza yaptırmanız mümkün, yapacak kişinin daha önce yaptığı işleri kesinlikle görmelisiniz.

En Çok Tercih Edilen Vestiyer Modelleri

1 – Kahverengi Aynalı Vestiyer

Kahverengi Aynalı Vestiyer
Kahverengi Aynalı Vestiyer

En çok tercih edilen modellerden biridir. Aynali olmasi eve çikarken veya girerken saç, kiyafet ve kiravat düzeltmek için çok iyi oluyor. Evinizin boyuna göre 3 bölmeli veya 4 bölmeli modelleri olabilir.

İlginizi Çekebilir  Çim Halının Avantajlarına Göz Atın

2 – Demonte Sade Vestiyer

Demonte Sade Vestiyer
Demonte Sade Vestiyer

Bu modellerin en büyük avantajı yeri geldiginde çekilip altının temizlenebilir olmasıdır. Ayrıca sol taraftaki ayakkabılık ile  her zaman ayakkabı koymak için eğilmenize gerek yok.

3 – Beyaz Sade Buz Camlı Vestiyer

Beyaz Sade Buz Camlı Vestiyer
Beyaz Sade Buz Camlı Vestiyer

4 – Küçük Tek Kanat Vestiyer

Küçük Tek Kanat Vestiyer
Küçük Tek Kanat Vestiyer

kadindamoda.com


Yorum Yap